Frânghiile Cerului – Introducere

Inițial am vrut doar să-mi aștern niște gânduri pe hârtie și să le am puțin structurate. Apoi, intenția s-a transformat într-un proiect care s-a finalizat într-o carte tipărită, atât în limba romană cât și engleză. La ora actuală sunt disponibile în rețeaua AMAZON.

Dacă dorești să ai și versiunea tipărită a cărții, se poate comanda AICI, sau în limba engleză The Ropes of Heaven: How to Bring Heaven on Earth.

Însă acum simt să o fac disponibilă pentru oricine este interesat să o citească.

Așa că... dacă ești unul dintre cei interesași îți doresc o lectură plăcută și aducătoare de viață!

Frânghiile Cerului

Introducere

Această carte este destinată omului care caută, cere și bate la poarta cerului, în speranța că într-o bună zi ușa se va deschide, iar situația lui se va schimba radical și permanent. Însă așteptarea și perseverența într-o aparentă iluzie este istovitoare.

Asemenea timpuri pot fi extrem de frustrante și pot rezulta într-o împietrire a inimii și o pribegie departe de scop, împlinire și realizare.Orice om tânjește după fericire, indiferent de cum o definește, însă nu este conștient de responsabilitatea și aportul personal pe care îl are în această aventură.

Frânghiile Cerului își propune să aducă la suprafața înțelegerii noastre legea și instrucțiunile practice, răspunzătoare pentru visele împlinite, țintele atinse, rugăciunile ascultate și dorințele manifestate. Frânghiile Cerului este mai mult decât o carte, este un pilon vital în mișcare de trezire la adevărata realitate a lucrurilor, realitate care a fost ignorată de generații la rând.

Mulțumiri

În primul rând, doresc să aduc mulțumiri lui Dumnezeu, care mi-a încredințat mesajul și scrierea acestei cărți. Sunt onorat, dar, în același timp, copleșit și smerit.

În al doilea rând, țin să mulțumesc scumpei mele soții, Simona, ajutorul meu potrivit, care a crezut în mine, m-a susținut și s-a luptat alături de mine.

Și, nu în ultimul, rând vouă – celor care v-ați rugat, ați căutat și ați cerut ceea ce această carte are de oferit. Datorită vouă și după voia lui Dumnezeu, acest mesaj și-a croit drumul până la voi.

Lecția dinaintea lecției

Cunoștința este progresivă. Cu cât cunoști mai mult, cu atât poți înțelege mai mult. Și acesta este motivul pentru care există lucruri pe care încă nu le înțelegem. Amintește-ți cuvintele lui Isus...

Mai am să vă spun multe lucruri, dar acum nu le puteți purta. Ioan 16:12

Există atât de multă cunoștință și revelație în cuvântul lui Dumnezeu, însă de prea multe ori temelia pe care trebuie să zidim este încă în construcție sau lipsește total. Încă nu am pus bazele unei înțelegeri care să poată susține descoperirile Cuvântului lui Dumnezeu.

Și sunt multe lucruri care încă nu au sens în mintea noastră, pentru că nu deținem instrucțiunile sau mușchii psihici necesari pentru a procesa și digera Cuvântul lui Dumnezeu până la înțelegere și aplicație.

Cunoștința și informația sunt ca niște piese ale unui puzzle. Cu doar câteva piese pe care le sucim în toate direcțiile, nu vom putea niciodată să rezolvăm un întreg puzzle, oricât ne-am strădui. Însă cu cât obținem și reușim să punem împreună mai multe piese, imaginea de ansamblu prinde contur. La fel este cu viața și cu fiecare aspect sau domeniu al vieții.

Pentru a înțelege un lucru sau un adevăr, până la stadiul de a-l aplica în viața ta, de multe ori trebuie mai întâi să înveți o altă lecție. Am pornit la drum cu gândul că această carte va fi ușor de înțeles și că nu se va transforma în sute de pagini de teologie avansată pe care nu mulți le citesc.

Deși cuprinde adevăruri care trebuie înțelese neapărat – am folosit un limbaj cât se poate de accesibil. Totodată, am dorit să mă exprim liber și deschis. Cât despre stilul de scris pe care l-am abordat, pot să spun că este unul mai alert, mai personal – și intenția mea a fost să captez și să păstrez interesul cititorului până la sfârșit.

Scopul meu este ca prin această carte să pornim într-o călătorie la finalul căreia înțelegerea, viața și trăirea noastră să fie schimbată în bine. Mai întâi vom acoperi câteva lecții importante, pe care mai apoi vom putea clădi, iar spre final vom trece la lucruri cât se poate de practice.

Share să vadă și prietenii tăi!
Follow

About the Author

Schimbarea gândirii este vitală, iar o minte sănătoasă va fi reflectată în toate domeniile vieții. Florin consideră că, Biblia este manualul original al dezvoltării personale și al maturității spirituale – ale cărei învățături transcend lumea materială, iar legile ei stau la baza succesului permanent.